четвъртък, 24 януари 2013 г.

Яки модели гети / калци



Тийнейджърките пощуряха по модните тенденции свързани с носене на гети/калци, които им придават артистичен външен вид и максимална доза свежест. Момичетата комбинират космати гети с клинове, чорапогащници, кецове или дамски ботуши.

В уеб сайта за онлайн пазаруване Monic ви предлагаме най-новите модели гети/калци с различна шарка и цвят, които ще паснат на най-различни видове младежко облекло. Разбира се, съществуват предложения и за по-улегнали жени държащи на перфектната си визия.

Според последните модни треднове гетите с чорапогащник и кецове са направо бомбастична комбинация, която можете да демонстрирате в големия град и по готините клубове. Все по-често ставаме свидетели на млади дами, които избират точно този дрес код в ежедневието.

В интернет магазина Monic има всякакви аксесоари към облеклото благодарение, на които вие ще се превърнете в модерна жена и то срещу десетки левове. Артикулите като колани, чанти, часовници, шалове и шапки са качествени и в същото време на ниска цена, какво друго може да иска човек.

Стоките ни са предназначени за мъже и жени от всички възрасти, като ви каним да разгледате снимки и описания посещавайки най-новия сайт за пазаруване по мрежата.
И докато другите се ровят по всевъзможни щандове и купуват скъпи дрехи, вие сте една крачка напред разполагайки с удобството да поръчате всичко необходимо онлайн.

Днес представихме яки гети – калци, с които ще усетите градския стил на обличане. Бъдете една крачка пред другите с нов имидж, който ще надмине дори личните ви очаквания. За повече информация влезте в сайта на магазин Monic, желаем ви късмет! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар